Lasse Lassen scorede det første Blue Fox-målet i fredagens målfest. Foto: Henrik Ole Jensen

Blue Fox taber vild målfest på hjemmebane

Thomas Damm 

En gavmild Blue Fox-defensiv lukkede syv mål ind mod Frederikshavn

ISHOCKEY Det sluttede med de sjældne cifre 5-7, da Frederikshavn White Hawks fredag aften var på besøg hos Blue Fox.

Det resultat kan de bestemt ikke være tilfredse med i Herning-lejren. Fem mål på hjemmebane skal være rigeligt til en sejr, men nordjyderne kom nemt til mål kampen igennem. Samtidig var heldet heller ikke altid med Blue Fox, der havde flere gode afslutninger, der kunne have fortjent en bedre skæbne.

Frederikshavn tog føringen efter otte minutter i et powerplay, hvor et skud blev rettet af af Anders Eriksson.

Seks minutter senere gjorde Christoffer Frederiksen det til 2-0, da han stod helt fri på en aflevering fra bag mål.

På et energisk mål af Lasse Lassen fik Blue Fox nyt håb inden anden periode. Men blot 50 sekunder inde i anden periode blev det 3-1. Igen var det alt for nemt for gæsterne at komme til afslutning. Denne gang ved Alexander Brumagin.

Mål af ny back
Blot ét minutter senere slog Blue Fox til igen. Backen Reid McNeill varf kommet langt med frem i slottet og var hurtigt over en returpuck.

Men håbet varede kort. Det blev 4-2 ved Radim Piroutek der fik oceaner af plads lige foran Simon Nielsens mål.

»Rævene« var ikke slået endnu, og Lasse Lassen reducerede med sin anden scoring til 3-4 på oplæg fra Cameron Brace.

Herfra fulgte hele 10 minutter uden mål. Først to minutter inde i sidste periode kom den næste scoring. Cameron Brace stod klar ved bageste stolpe og kunne nemt følge op på et skud fra Brodie Dupont.

’Men nordjyderne var slet ikke færdige, og Blue Fox-defensiven gjorde ikke meget for at genere dem. Søren Nielsen gjorde det til 5-4, da han brød igennem i højre side og scorede.

Brodie Dupont fik udlignet til 5-5, og så var der langt op til en spændende afslutning for de 1545 tilskuere. Men med mindre end to minutters mellemrum scorede Frederikshavn to gange på keeper Simon Nielsen, der ikke så alt for heldig ud i de situationer, og nu var der for lidt tid til, at Blue Fox kunne mønstre endnu et comeback. Målene blev sat ind af Nikolaj Krag Christinsen og Radim Piroutek.

Blue Fox skal forsøge at komme tilbage på sporet på tirsdag ude mod Rungsted.