»Kind of Christmas« er titlen på den lidt anderledes juleturné, som Sing Sing Sing i øjeblikket turnerer rundt med. Søndag eftermiddag kommer de til Herning. Foto: PR-foto

Anderledes julekoncert på Fermaten

HERNING Skilsmisserne, sneen, sovsen, stressen og sorgerne - og alt det sjove, selvfølgelig. Julen rummer det hele, og vi kan lige så godt overgive os.

Dét gør de fem Sing Sing Sing’ere, når de for første gang drager landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné, der søndag 1. december bringer dem forbi Herning og Fermaten.

Med lidt lånt, lidt nyt, lidt gammelt og faktisk også lidt »blåt«, men helt uden vatskæg og bjældeklang, inviterer det garvede hold alle med til en anderledes julekoncert, hvor de har kigget lidt i gemmerne, der er spolet lidt fremad, og i Sing Sing Sing-ånden serveres det hele med den velkendte Sing Sing Sing-lyd, glimtet i øjet og de håndspillede og personlige sange samlet i dét, de selv kalder for »en anderledes julekoncert«.

Du kommer ikke til at vælte dig i et hav af velkendte »syng med-sange«. Til gengæld kommer du til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for - i en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier, der vækker juleglæden til live - selvfølgelig også garneret med lidt af dét, du kender. Og så bliver det alligevel jul, forsikrer de fem medlemmer Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen og Lonnie Kjer.