Mogens Kloth-Malmqvist fra Smarteyes i Herning har modtaget prisen som »Årets Butikschef i optikerkæden. Foto: PR-foto

Herning-chef er årets bedste

Butikschef for Smarteyes i Herning er kåret som Årets Butikschef i kæden

KÅRING 40-årige Mogens Kloth-Malmqvist fik for nylig et skulderklap af de bedre, da han vandt prisen som Årets Butikschef i optikerkæden Smarteyes. Mogens Kloth-Malmqvist er butikschef i Smarteyes i herningCentret og har været det siden, butikken for fire år siden slog dørene op første gang:

- Vi har netop afholdt fire-års fødselsdagsfest, og det var helt fantastisk at hilse på og mærke stemningen blandt både nye og gamle kunder. Jeg holder enormt meget af vores butik og vores kunder i Herning, og jeg elsker at få lov at give gode brilleoplevelser. Briller er meget mere end blot end synshjælpemiddel, og derfor skal det være sjovt at købe briller!, lyder det fra butikschef Mogens Kloth-Malmqvist, som er glad for prisen og anerkendelsen af, at han tager sig godt af sit personale og sine kunder:

- At vinde prisen som årets butikschef er en anerkendelse, som jeg sætter stor pris på. Og så er jeg også enormt glad for, at der bliver lagt mærke til, at vi i Smarteyes Herning går langt for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det er noget af det, jeg vægter højest.