Thomas Thisted - the grand old man på Hernings poetry slam-scene - er blandt dem, der skal på scenen torsdag aften. Foto: Flemming Hansen

Vrimmel af slammere til poetisk aften

Sæsonens første Poetry Slam på Team Teatret byder på både lokale kræfter og poeter udefra

TEATER Det er muligt at høre fejende fynsk, herligt herningensisk og åndfyldt aalborgensisk på Team Teatret torsdag 28. november.

Her går Kaare Olsen på scenen som vært for en aften med en perlerækkere af poetry slammere. Han er selv fra Aalborg, og vil nok ikke helt nøjes med at være vært, men hans fremmeste opgave er altså at præsentere.

De lokale slammere står i kø for at komme på scenen. Her kan du opleve Ronnie Flensborg Iversen, der er debutant på Team, men som alligevel har masser af erfaring. Han kan prale af at være ekspert i Nis Petersen.

Jeppe Tomzak er til gengæld efterhånden et fast indslag i Poetry Slam, og du kan høre ham fortælle om et liv i overhalingsbanen.

Peter Thaisen dukker også op - bærende på titlen som en af stifterne af Smukke Ord på Team, ligesom han også er en af stifterne af Kultivator, Hernings nye kulturforening. Hans tilgang er filosofisk, og så er han vældig meta, forlyder det.

Amir Rehman står bag en lang række lokale subkulturarrangementer, men her er det lykkedes at fange ham ind og få ham op på en etableret scene. Han beskrives som noget af det mest punkede siden Sex Pistols.

Ingen Poetry Slam uden Thomas Thisted. Han stiller sig ofte an som en vred gammel mand, men det er altså kun skuespil. Han er faktisk meget rar - og ung, hvis han selv skal sige det.

De fynske toner leveres af Martin Anker Jensen, der er stilsikker og taler direkte fra hjertet.

Kasper Gram-Hansen er også taget af sted fra det fynske, og det er første gang, han står på en scene vest for Lillebælt.

Poesien får masser af krydderi og humor, når Poetry Slam indtager Team Teatret, lige før der går jul i det hele.

Du kan være med til at bestemme, hvem der gør det bedst. For dommerne findes som vanligt blandt publikum.