Clara har fået et radiohit med »Crazy«. Foto: Pr-foto

Clara tager Mekdes med

MUSIK Lørdag aften giver Clara koncert på Fermaten.

Clara har for alvor gjort sit indtog på den danske musikscene siden udgivelsen af debutalbummet »August Eighteen« i august sidste år. Hun har mildest talt haft nok at se til i mellemtiden, og senest har hun udgivet sit største radiohit til dato, »Crazy«. Når hun til november tager på sin første længerevarende turné er det derfor oven på et år, der har gjort Clara til et stort navn på den danske musikscene og ikke mindst med en erfaring i bagagen, der står i skarp kontrast til hendes unge alder.

Opvarmningen står Mekdes for. Hun er aktuel med singlen »On My Mind«. Med inspiration fra kvindelige R&B- og soul-kollegaer som Jorja Smith, Kehlani, Ella Mai, NAO og Billie Eilish, skriver hun musik og tekster med personlighed og synger med en stemme, der både udstråler styrke og sødme.