Mikkel Madsen var en af HCM's profiler i udesejren over HEI. Foto: Flemming Hansen

Tilbage på sporet: Stærk anden halvleg sikrede HCM sejren

Kenneth Kristiansen 

Hjemmeholdet Hjortshøj-Egaa var foran ved pausen, men HC Midtjylland vendte billedet og vandt 27-24

HåNDBOLD Efter to nederlag i træk kom HC Midtjylland tilbage på sejrssporet, da holdet fredag aften hentede en udesejr på 27-24 over HEI, Skæring (Hjortshøj-Egaa).

Sejren blev sikret på en stærk anden halvleg, hvor HCM’erne holdt hjemmeholdet stangen med to-tre mål i kampens sidste fase.

Det så ellers svært ud for HCM i første halvdel af opgøret i Skæringhallen. På cheftræner Mads Hjortshøjs tidligere hjemmebane kom HCM godt nok foran 3-1, men efterhånden fik hjemmeholdet overtaget og fik vendt tingene til føring på 8-5 midt i halvlegen.

Gæsterne hang dog på, ført an af Rasmus og Kristian Madsen, der var flittigt scorende. Rasmus Madsen reducerede lige før pausefløjtet til 12-14.

Straks fra begyndelsen af anden halvleg fik HC Midtjylland indhentet HEI’s føring og kom foran 17-16. Opgøret var dog stadig helt jævnbyrdigt, og hjemmeholdet fulgte med til 19-19.

Men så trak de gæstende favoritter fra, og til sidst kunne den unge HCM-fløj Andreas Simonsen cementere sejren med sin scoring til resultatet 27-24 .

HCM’s topscorer i kampen blev Rasmus Madsen med 10 mål.

Med udesejren er HCM fortsat fint med i toppen af tabellen i 1. division - nu med 14 point for 11 kampe på en fjerdeplads.

Næste kamp for HC Midtjylland er på næste lørdag, hvor der er hjemmekamp på programmet mod bundholdet Roskilde.