André Rieu vender atter tilbage til Boxen. når han gæster Herning 31. oktober næste år. Foto: MCH/Tony Brøchner

Verdenskendt valsekonge vender tilbage til Boxen

Jyske Bank Boxen bliver endnu en gang centrum for en pompøs koncert, når den verdenskendte violinist André Rieu gæster Herning

HERNING Kombinationen af verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser og humoristiske indslag gør André Rieu til en af de mest populære musikere i nyere tid. Når kunstneren optræder i Jyske Bank Boxen 31. oktober 2020, bliver det endnu engang med et brag af show. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Sammen med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester, det største private orkester i verden, har André Rieu turneret verden i over 30 år. Han er kendt som »King of Waltz« fra Mexico til Australien og spiller for flere end 600.000 publikummer om året. Det er flere end superstjerner som Bruno Mars, AC/DC og Rihanna. André Rieu har solgt flere end 40 millioner CD’er og DVD’er, haft flere end 30 nummer 1-hits og fået flere end 500 platinalbums.

André Rieu er en ægte »Maestro of the masses«, som New York Times engang skrev, og i Danmark har kunstneren også en trofast fanskare, som han glæder sig til at optræde for igen.

- Mit orkester og jeg er begejstrede over at vende retur til Danmark. Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Jeg ser frem til at tilbringe en vidunderlig aften i Herning med vores elskede danske fans, og jeg håber, at vi får hele salen til at danse, siger André Rieu i pressemeddelelsen.

Trofast dansk fanskare
I MCH er begejstringen også stor over gensynet med den charmerende hollænder, der lige har fejret 70-års fødselsdag. I hjembyen Maastricht strømmer trofaste fans år efter år til André Rieus traditionsrige udendørskoncerter, og i Danmark er kunstnerens besøg også en begivenhed, mange ser frem til.

- Vi glæder os sammen med de mange fans over, at André Rieu endnu en gang kommer til Herning med sit flotte og underholdende show. Det efterlader stor respekt, at Rieu gennem en årrække har opbygget en stærk tilbagevendende tradition, som hver gang begejstrer tusindvis af trofaste fans - altid med nye højdepunkter og finurlige overraskelser. Der er god grund til at glæde sig til 31. oktober, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.