Sabine Englert (i.m.), der kom til Ikast tilbage i 2009, er i gang med sin 11. sæson i klubben, og det bliver også til nummer 12 for veteranen. Foto: Tom Laursen

Klar til endnu en sæson: »Den tyske mur« fortsætter i HIH-målet

Kenneth Kristiansen 

Snart 38-årige Sabine Englert har forlænget sin kontrakt med Herning-Ikast Håndbold

HåNDBOLD Hun er i gang med sæson nummer 11, og det bliver til mindst én mere for Sabine Englert. Den tyske veterankeeper, der senere i denne måned fylder 38 år, har forlænget sin kontrakt med Herning-Ikast Håndbold, så den nu løber til sommeren 2021.

- Da jeg kom her i sin tid, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle blive så længe, men det har været en fantastisk rejse. Det er et tegn på, at det er en sund klub, og at det er et godt sted at være både på og uden for banen, lyder det fra Sabine Englert i en pressemeddelelse fra klubben.

Den tidligere tyske landsholdskeeper kom til Ikast-klubben helt tilbage i 2009 og er med afstand den spiller på det nuværende HIH-hold, der har været i klubben i længst tid.

- Jeg synes stadig, det er sjovt at spille, og jeg synes, vi har et rigtigt godt og spændende hold i Herning-Ikast Håndbold. Jeg kan se, at jeg stadig kan bidrage i ligaen, og jeg vil gerne være med til at udvikle og hjælpe vores hold. Med mine mange års erfaring kan jeg give erfaringer videre, og i kampe kan jeg måske give holdet mere ro, fordi jeg har stået i mange forskellige pressede situationer gennem årene, lyder det fra Sabine Englert.

Holder fortsat højt niveau
Klubbens ledelse glæder sig naturligvis også over, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med »den tyske mur« i HIH-målet.

- Gennem flere sæsoner nu har Englert været skadesfri, og hun holder fortsat et meget højt niveau og er kampafgørende for os, selv om hun er oppe i årene for en håndboldspiller. Hun må efterhånden siges at være en institution her i HIH og i dansk håndbold, og vi er stolte over at have hende i klubben, udtaler sportschef Jakob Mølgaard Christensen.