Dan Maggio er efter 11 kampe fortid i Herning Blue Fox. Foto: Flemming Hansen

Back forlader Blue Fox efter 11 kampe

Thomas Damm 

Dan Maggio har angiveligt selv bedt om at blive løst fra kontrakten

ISHOCKEY Backen Dan Maggio har spillet sin sidste kamp for Herning Blue Fox. Klubben oplyser i en kortfattet pressemeddelelse, at canadieren er kommet til enighed med Herning Blue Fox om at få ophævet sin kontrakt.

- At samarbejdet afbrydes nu er ganske udramatisk og sker på baggrund af personlige årsager, der har fået Dan til at bede om, at blive løst af sine forpligtelser i det midtjyske, skrives der i meddelelsen.

Den 28-årige canadier nåede at spille 11 kampe for »blårævene« med et enkelt point til følge.

Blue Fox konstaterer endvidere, at en erstatning for Dan Maggio er på plads og offentliggøres onsdag.