Quang og lykketrolden Happy Time. Foto: Privatfoto

Quangs lykketrold til fin middag

KUNST Næste torsdag, 14. november, er der velgørenhedsmiddag til fordel for Kræftens Bekæmpelse på Sophienberg Slot i Rungsted.

Det koster ikke mindre end 2800 kroner at få en plads ved bordet, men så får man også serveret mad fra fem Michelin-stjernekokke på én og samme aften.

Forfatter, foredragsholder - og ikke mindst blærerøv - Mads Christensen er aftenens konferencier. Sangerinde, tv-vært og foredragsholder Annette Heick kommer og synger nogle af sine sange flankeret af sin guitarist.

Og så vil Frederik Bruun Rasmussen svinge sin berømte auktionshammer, hvor gæsterne kan byde på diverse genstande, hvor pengene går til Kræftens Bekæmpelse. En af genstandene er den herningensiske kunstner Quangs lykketrold.