Foto: Martin Ballund

Fire sigtelser til gæster i Hernings natteliv

HERNING Politiet måtte flere gange i weekenden på besøg på pubber i midtbyen for at tage sig af gæster, som ikke opførte sig ordentligt.

Lidt over midnat natten til lørdag var en 19-årig mand fra Herning faldet i søvn i baren på The Old Irish Pub, og da politiet kom frem, blev han udadreagerende. Det kvitterede betjentene for ved at sigte ham for overtrædelse af restaurationsloven. Han fik også et forbud mod at komme på pubben de næste to år.

Kloken 01.28 var politiet forbi Fox and Hounds, og mens de var i gang med deres arbejde, blandede en 21-årig mand fra Ikast sig. Han fik at vide, at han skulle gå væk, men fortsatte med at blande sig, og til sidst fik betjentene nok og sigtede han for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Klokken 02.40 var den gal med en 54-årig kvinde fra Ikast. Hun ville ikke forlade Fox and Hounds, og derfor blev hun sigtet for at overtræde restaurationsloven.

Der blev også noteret en enkelt sag fra nattelivet lørdag. Her blev en 23-årig mand fra Herning sigtet for ikke at ville forlade The Old Irish Pub.