Foto: Martin Ballund

Porsche og BMW ribbet: Udstyr til adskillige tusinde kroner stjålet

HERNING Natten til lørdag har en eller flere tyve ribbet parkerede biler i Herning. Det gik ud over ejeren af en BMW X5, der holdt parkeret på Gl. Landevej. Her blev sideruden smadret, hvorefter tyven sjal bilens navigationsudstyr. På H.C. Ørstedsvej gik det samme nat ud over ejeren af en Porsche Panamera, som mistede to forlygter. I det sidstnævnte tilfælde skaffede tyven sig adgang ved at afmontere to lister ved bildøren. Udstyret fra begge biler har en værdi af adskillige tusinde kroner, oplyser politiet, som i hele sidste uge har døjet lidt mere end normalt med tyverier fra biler. Det var også tilfældet natten til mandag, hvor der blev stjålet værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Siøvej. Her er der tale om en håndværkerbil, som har fået sideruden knust, hvilket blev opdaget mandag morgen.