Lørdag rykker tango-salonen ind i Huset No7. Foto: Privatfoto

Tango-salon i Huset No7

DANS Kulturforningen Tango MidtVest arrangerer på lørdag en hyggelig »Milonga« i Huset No7.

En milonga er det samme som en tango-salon - et sted hvor der danses argentinsk tango.

- Vi har tidligere afholdt tango-festivaler, -koncerter, -teaterforestillinger, -undervisning og practica - og vi ønsker nu med det nye tiltag en milonga - i første omgang den sidste lørdag hver ande måned - med gæste-dj´s og af og til tango-musikere og hvor alle tango-dansere fra hele landet inviteres. Vores intention er at skabe et større tango-miljø - at udvikle nye kulturtilbud, hvor borgerne kan tage i byen for at danse, forklarer Svenning Hoffmann fra foreningen.

Det foretrækkes, at man har en dansepartner med - for der skal jo to til en tango - men man er også velkommen uden dansepartner at se på til tango-introen.