For fjerde år i træk står Kandis med Johnny Hansen sammen med Stig Rossen og Vennerne i front for den musikalske underholdning ved Danmarks Største Halbal. Foto: Tony Brøchner/MCH

Nu med justeringer: Danmarks største halbal rammer Boxen for fjerde gang

Årets halbal er justeret lidt ud fra den feedback, som arrangøren har fået

HERNING På lørdag 26. oktober danner Jyske Bank Boxen ramme om den fjerde udgave af Danmarks Største Halbal. De to festbands, Kandis og Stig & Vennerne, samler danskere fra hele landet til fest, fællesskab, dans, live-musik og god mad.

- Danmarks Største Halbal kan samle en masse mennesker, som gerne vil hygge sig og have en fantastisk aften. Vi elsker selv at komme her, og det bliver helt fantastisk at gøre det for fjerde år i træk. Jeg føler virkelig, at folk elsker den her nye tradition, siger Johnny Hansen fra Kandis i en pressemeddelelse.

- Vi oplever mange halballer rundt omkring i Danmark, men der er noget helt specielt over stemningen i Jyske Bank Boxen, når så mange mennesker har en fantastisk aften med god mad og god musik. Det kan noget, og det er virkelig en kæmpe oplevelse, siger Stig Rossen, som til Danmarks Største Halbal er ledsaget af Bamses Venner.

Justeringer af årets fest
I MCH er der ændret lidt på arrangementet. Feedback fra tidligere gæster samt et stigende antal gæster fra den østlige del af landet har medført justeringer til dette års fest.

- Vi har lyttet til de forskellige input omkring priserne, vi har fået fra flere gæster. Samtidig fornemmer vi, der kan blive behov for plads til endnu flere gæster i salen. Derfor justerer vi priserne og opretter samtidig en helt ny type pladser på tribunen uden spisning, men med adgang til festen på dansegulvet. Med de nye tiltag håber vi, at endnu flere får lyst til og mulighed for at tage del i den fantastiske fest i Jyske Bank Boxen, siger Nicki Quist, leder af Kultur i MCH.