Pigekoret og drengekorets julekoncert trækker folk. Foto: Tom Laursen

Kammermusikkens creme de la creme

HERNING I morgen, torsdag 24. oktober, holder Ensemble MidtVest og Heart efterårets sidste Torsdagsklassisk.

Det sker, når Ensemble MidtVest blænder op for sæsonens andet program i det, de kalder »Den klassiske serie« - en serie, hvor ensemblet præsenterer publikum for cremen af kammermusikken. Denne aften inviterer ensemblet publikum med på en rejse, der tager sit afsæt i den tyske romantik med Brahms.

Herefter bevæger ensemblet sig op gennem senromantikken med den rumænsk-franske Enescu og videre op til impressionismens belle-époque i Paris med Ravel. Der er lagt på til en skøn aften i selskab med nogle af kammermusikkens bedste komponister.

På programmet er musik af Georges Enescu, Maurice Ravel og Johannes Brahms.