Sidste år var der nisser i DGI-Huset i oktober. I år gentages succesen med et udvidet program. Foto: Flemming Hansen

Igen julehalløj i Herning i oktober

HERNING Sidste år begyndte julen ekstra tidligt, da nissen Baloo - alias Simon Wada Klaris - arrangerede Julehalløj i Herning i den sidste weekend i oktober. Der var julesjov i DGI-Huset og på Øster Skovgård i Snejbjerg, og Baloo havde inviteret venner fra foreningen Danske Julemænd, Nissemødre & Nisser.

I år gentages succesen, men med et stærkt udvidet program for en række arrangementer i weekenden. Lørdagen byder blandt andet på nisse-skattejagt i DGI-HUset og åbningstaler ved nissen Baloo og Herning City ved kongrescenteret. Herfra går en nisseparade til Torvet, hvor Danske Julemænd, Nissemødre & Nisser deler slikposer ud til børnene.

Søndag er der nisseskole for børn i Huset No7, inden herningCentret også får besøg af nisseparaden.

Dagen slutter med 24 »rigtige« julemænd, nissemødre og nisser på nissestien på Øster Skovgård i Snejbjerg.