Trine Gadeberg, Anne Sofie Espersen og Kaya Brüel skal på scenen som City Singler. Foto: Pr-foto

Gammel vin på nye tasker

SHOW »Gammel vin på nye tasker« er City Singlers helt nye jubilæumsshow og kan opleves i MCH Herning Kongrescenter fredag 1. november.

City Singlerne er igen klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi.

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing men sidstnævnte er dog ude med en rygskade og kommer derfor ikke på scenen.

Showet fortsætter dog i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender og elsker. City Singler lover desuden gensyn med gamle klassikere, som er opdateret til at matche de 10 år, der er gået, siden de første gang optrådte sammen.

Gammel vin på nye tasker er City Singlers femte show og samtidig deres 10-årsjubilæumsshow. I showet vil der være spark på sjove sketch, lækre sange, flotte og vilde kostumer samt sjove videoindslag på storskærme, der spiller op til det, der sker på scenen.