Mere end 400 syge børn og unge var samlet i Egetæppers nye lagerhal, da Herning-virksomheden og KidsAid inviterede til koncert. Foto: Privatfoto

Et frirum fra sygdommen: Nicklas Sahl og Malte Ebert underholdt 400 syge børn og unge

Nicklas Sahl, Malte Ebert og Alexander Oscar stod for underholdningen, da KidsAid og Egetæpper inviterede til koncert i en lagerhal

HERNING For fjerde år i træk inviterede KidsAid og Egetæpper syge børn og unge til en stjernespækket koncert.

Arrangementet fandt sted mandag i Egetæppers nye lagerhal og de mange fremmødte kunne nyde tonerne af Nicklas Sahl, Alexander Oscar og Malte Ebert. Udover musikken blev de unge mennesker også underholdt af en tryllekunstner.

Formålet med koncerterne var at give de syge børn og unge et frirum fra deres hverdag med sygdom, og mere end 400 børn og unge mødte op til arrangementet.

Under koncerterne blev der serveret street food, popcorn, candyfloss, slush ice og kolde drikkevarer.

- KidsAid er dybt taknemmelige for, at Ege Carpets endnu en gang ville donere dette arrangement og skabe en fantastisk oplevelse for de syge børn og unge og deres familier. Det glædede os at se dem alle og give dem en uforglemmelig eftermiddag, hvor de kunne holde fri fra deres sygdom, udtaler bestyrelsesformand hos KidsAid, Søren Bach, i en pressemeddelelse.