Rasmus Nielsen og resten Blue Fox-holdet spillede for tredje gang i denne sæson på Sjælland og må for tredje gang rulle tomhændede hjem. Sådan var det også hele sidste sæson. Foto: Flemming Hansen (Arkiv)

Forbandelsen fortsatte: Blue Fox tabte igen på Sjælland

Jørn Just Kristensen 

Herning Blue Fox tabte et tæt opgør i Rødovre og har stadig ikke vundet på Sjælland i over et år

ISHOCKEY I hele sidste sæson hentede Herning Blue Fox ikke et eneste point øst for Storebælt, og den triste stime ruller videre i denne sæson.

»Rævene« tabte her til aften 0-3 på udebane mod Rødovre Mighty Bulls efter et tæt opgør.

Alle tre scoringer faldt i tredje periode og den sidste i tomt net.

Det var en bitter Herning-fejl i powerplay, der banede vejen for Rødovres første mål. Kaptajn Daniel K. Nielsen mistede - ifølge bulletinerne fra Rødovre - pucken på offensiv blå linje, og så gik det hurtigt den anden vej, inden Nicklas Beyer Carlsen nettede til 1-0 for Rødovre i undertal.

Blue Fox pressede på for en udligning og blev noteret for otte skud på mål mellem Rødovres første og anden scoring. Men det var altså forstadskøbenhavnerne, der nettede igen.

Svenske Kim Johansson satte skiven ind til 2-0 efter forarbejde af Mads Eller og Magnus Carlsen med knap tre et halvt minut tilbage på haluret i Rødovre Centrum Arena.

Blue Fox reagerede ved at trække målmand Simon Nielsen ud og satse med en ekstra markspiller. Resultatet af den satsning blev en scoring i tomt net fra Rødovres Julius Joakim Nyquist til slutresultatet 3-0.

Flest skud - men kun løst krudt
Som så ofte før i denne sæson vandt herningenserne skudstatistikken. Denne gang med cifrene 25-18, men modstanderne var skarpere foran mål.

Morten Poulsen havde godt nok pucken i nettet i anden periode, og alle mand jublede. Men scoringen blev efterfølgende annulleret for en høj stav i forbindelse med målet.

Det var tredje nederlag i træk for »rævene«, som fortsat er på næstsidstepladsen i Metal Ligaen.

Ambitionen om kvalifikation til Final4-stævnet i pokalturneringen synes efterhånden ganske langt væk. Det er de fire bedste efter 16 runder, der går videre til finaleweekenden om pokaltitlen.

Blue Fox skal i aktion igen på fredag, når Herlev Eagles kommer på besøg i Kvik Hockey Arena.