Foto: Martin Ballund

Nattelivet i Herning: Bare numser og »magtliderlige« betjente

HERNING Nattelivet i Herning gav lokalpolitiet en del arbejde. Første gang var klokken 01.15 lørdag, hvor Fox & Hounds på Østergade ringede efter hjælp.

En 26-årig mand fra Herning mente, at han skulle trække bukserne ned og vise sin bare ende på gangen ved toiletterne. Da han også truede dørmændene, blev politiet tilkaldt, og han blev overmandet. Den 26-årige kan forvente en bøde på 3000 kroner for at strippe på toilettet hos Fox & Hounds, der oveni giver manden to års karantæne.

Der var ikke gået to timer, før politiet måtte hjælpe dørmændene hos Old Irish Pub på den anden side af Østergade. En 20-årig mand fra Herning slog ud efter dørmændene, og da betjentene kom, blev de mødt med tilråb som »magtliderlige svin« og »ludere«. Den 20-årige blev anholdt og kan forvente bøder både for ikke at opføre sig ordentligt og for at råbe skældsord efter betjentene.

Tidligt søndag morgen kort efter klokken fem havde Dansebar & Einstein på Smallegade problemer med en 28-årig mand fra Snejbjerg.

Han var aggressiv og skubbede til de to tilkaldte betjente. Den 28-årige røg tre timer i detentionen »for at svale af«, som lokalpolitiet i Herning udtrykker det.