Zirkusdirektør Søren Østergaard tager alle sine besynderlige skabninger med til Herning. Foto: Henrik Ole Jensen

Zirkus Nemo vender tilbage

CIRKUS Til foråret vender Zirkus Nemo tilbage til Herning med 2020’s mest spektakulære zirkusforestilling. Traditionen tro bliver der tale om et festfyrværkeri af et show, der i al sin storslåethed byder på en vidunderlig cocktail af talenter i verdensklasse, humor, musik, og alt dette i det mest hæsblæsende tempo, der er set i denne del af verden i mange, mange år, skriver Zirkus Nemo i en pressemeddelelse.

Efter at have afsluttet 20-års jubilæumssæsonen 2019, der på alle parametre har været et rekordår, vil zirkusdirektør Søren Østergaard bruge de kommende måneder på at forberede den forestående forestilling, men han lover allerede nu, at han igen har fundet nogle af verdens allerdygtigste zirkusartister og hyret dem til sit etablissement.

- Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Herning, og det ved jeg, at også især Bager Jørgen gør. Han har jo døjet lidt med noget klaustrofobi efter han sad fast i kagen tidligere på året, men det skulle være løst nu, siger zirkusdirektør Søren Østergaard i pressemeddelelsen.

Danmarks eneste zirkus for voksne rykker ind på Landskuepladsen ved Messecenteret fra 13.-17. maj.

Jungletrommerne har fortalt os, at Søren Østergaard har overraskelser oppe i ærmet til den kommende sæson. Denne gang i form af både gamle kendinge og mulige nye bekendtskaber. Blandt andre vil klimakteriemakrellen Marianne være på spil igen.