Det bliver sjovt, når de to høns Hilda og Gump rykker ind på Team Teatret i efterårsferien. Foto: Sofie Rønje

Feriefornøjelser på teatret

TEATER Det vrimler med ferieramte børn og aktiviteter i Herning i næste uge. Team Teatret er naturligvis også med, så både torsdag og fredag er der børneteater på scenen.

Torsdag over middag kommer to herlige kvinder på besøg med forestillingen »Chicks«. Det er en morsom historie for børn fra 4 til 10 år og deres voksne. Vi møder burhønsene Hilda og Gump, der er søstre. En dag kommer de ud af buret, ud i den store verden - men hvordan er det at leve der, og kan de for eksempel lære at flyve?

Fredag formiddag er det børn fra halvandet til fem år, der kan tage en voksen i hånden og gå i teatret, når der er kærlighed på programmet. »Kærlighed« er nemlig titlen på en fin dukketeaterforestilling, bygget over en børnebog af Max Velthuijs. Historien handler om Frø. Han har det underligt, men det er hverken forkølelse eller influenza - han er faktisk forelsket. Det bliver både sjovt og sødt at opleve.

I timerne rundt om forestillingerne er der både torsdag og fredag »rullinge-værksted« i det hyggelige lokale ved siden af teatersalen. Har man billet til en af forestillingerne, er det gratis at deltage i værkstedet.

Team Teatret er i efterårsferien også deltager i byens store skattejagt for børn, men hvordan teatret er med, skal ikke afsløres her.