Burhan G kommer til Herning Rocker 2020. Foto: Flemming Hansen

Burhan G kommer til Herning Rocker

Aske Visser Ottosen 

Festivalen annoncerer i samme ombæring den danske sanger Skinz

HERNING Mange kender radiohits som »Kalder Mig Hjem«, »Jeg Vil Have Dig For Mig Selv«, »Mest Ondt« og »Tættere På Himlen«. Til sommer bliver der rig mulighed for at skråle med på dem, når manden bag - Burhan G - spiller til Herning Rocker 2020.

Sangeren fra Brøndby spillede senest på festivalen i 2018, og Dan Madsen, der står i spidsen for Herning Rocker, ser frem til af få Burhan G tilbage på scenen:

- Burhan G er jo et navn, som henvender sig forholdsvis bredt. Vi havde ham for nogle år siden, hvor han lavede et brag af en fest, fortæller han.

Oven i hatten kan festivalen annoncere, at Skinz også spiller til næste år.

- Skinz er jo en mindre kunstner, men som klart er populær hos unge mennesker. Han vil spille i vores musiktelt, siger Dan Madsen.

I fredags begyndte billetsalget til Herning Rocker 2020, og ifølge Dan Madsen er der allerede nu solgt godt med billetter.

Han oplyser, at man regner med at få yderligere ni kunstnere på plakaten til næste års festival. Ud over Burhan G og Skinz er James Blunt, Magtens Korridorer, Carpark North, Johnny Madsen, Rasmus Seebach og AC/DC UK allerede offentliggjort.