James Blunt er et af hovednavnene til Herning Rocker 2020. Foto: Ritzau Scanpix

Verdenskendt popsanger kommer til Herning Rocker

Aske Visser Ottosen 

Herning Rocker har løftet sløret for det første navn til næste års festival

HERNING Man kan næsten ikke have undgået at støde på den engelske popsanger James Blunts stemme op gennem 00’erne, hvor han toppede hitlisterne med følsomme popbaskere som »You’re beautiful« og »Goodbye my lover«.

Til næste år kan hitmageren opleves i Herning, når han gæster Herning Rocker fredag 29. maj.

Hos Herning Rocker glæder formand Dan Madsen sig over, at kunne offentliggøre en udenlandsk kunster, som et af festivalens hovednavne næste år.

- Det er et navn, vi har prøvet at få de sidste mange år, og så er det jo et navn, de fleste kender. Det er lige så meget for at få et international navn, som har lavet et hav af gode hits, forklarer han og fortsætter:

- Han vil helt klart trække mennesker fra hele landet og måske også udlandet. Det har vi i hvert fald store forhåbninger om.

Til 2019-udgaven af Herning Rocker var irske Ronan Keating et af hovednavnene, og det er med samme tankegang, at man fra arrangørens side har forsøgt at få et internationalt hovednavn igen til næste år.

- Vi har jo næsten altid kun danske kunstnere. Vi øver os på at få lidt fornyelse, ellers kan det jo hurtigt blive de samme kunstnere, siger Dan Madsen.

Arrangør lover også rock
Billetterne til Herning Rocker 2020 bliver sat til salg fredag, og inden da håber man på at kunne have offentliggjort yderligere et navn. Arrangørerne regner med at have størstedelen af programmet på plads allerede i udgangen af næste uge, og der vil blive noget for enhver smag.

- Den her offentliggørelse er et popnavn, men der vil også komme rigtig meget rock. Jeg kan garantere for, det bliver blandet med rock og pop, for vi går efter, at få nogle navne alle kan få en oplevelse ud af, siger Dan Madsen, der også regner med, at der kommer et internationalt navn mere på plakaten.

- Jeg er overbevist om, at der kommer et udenlandsk navn mere, men det er dog ikke ensbetydende med, at det er et navn af James Blunts kaliber.

Herning Rocker 2020 finder sted fredag 29. og lørdag 30. maj, og billetterne bliver sat til salg fredag, hvor der både vil kunne købes endagsbilletter samt billet til begge dage.