Alle aktører optræder gratis til fordel for Unicef ved den årlige koncert med Gospel d’Light tirsdag aften i Herning Kirke - i år for allersidste gang, idet arrangementets primus motor, Inge-Lise Elming, stopper. Foto: PR-Foto

Ildsjælen Elmings allersidste koncert

Ildsjæl og Unicef-æresmedlem Inge-Lise Elming stopper med tirsdag aftens gospelkoncert, som bliver den sidste til fordel for Unicef efter 22 år

HERNING Efteråret er så småt i gang, og dermed er det også blevet tid til den årlige koncert med Gospel d’Light til fordel for Unicefs børnearbejde. Men intet er, som det plejer at være, når gospelkoret indtager kirkerummet. For det første er koncerten i år flyttet til Herning Kirke, fordi Fredens Kirke er under restaurering. For det andet har Inge-Lise Elming, ildsjæl og Unicef-æresmedlem, valgt at stoppe, efter at hun - og hendes team af frivillige hjælpere - har stået i spidsen for koncerten i 22 år.

Det er som sædvanlig Ole Jørgensen, der dirigerer det 30 mand m/k store gospelkor, som akkompagneres af pianist Rasmus Steenberg.

Ditte Hartvig Bak fra Unicefs hovedkontor vil som sædvanlig fortælle om et af Unicefs brændpunkter.

Og så vil der denne aften blive sagt behørigt farvel og en kæmpe tak til Inge-Lise Elming for hendes utrættelige indsats for Unicef.

Der er altså al mulig grund til at møde op i Herning Kirke tirsdag aften 8. oktober.