Magtens Korridorer spillede senest på Herning Rocker i 2016. Foto: Tom Laursen

Herning Rocker offentliggør to danske rocknavne

Aske Visser Ottosen 

Magtens Korridorer og Carpark North lægger vejen forbi festivalen i 2020

HERNING I går kunne Herning Rocker løfte sløret for, at engelske James Blunt kommer til festivalen næste år, og i dag kan de så føje to navne mere til plakaten.

Det drejer sig om Magtens Korridorer og Carpark North.

- Magtens Korridorer har vi haft mange gange, men det er ved at være nogle år siden. De giver den altid gas, og det er vigtigt, at vi også har noget til folk, der kan lide rock, fortæller Dan Madsen, som står i spidsen for arrangørgruppen.

Kan give den fuld skrue
Det er også en del år siden, at Carpark North senest lagde vejen forbi Herning Rocker. De spillede i 2015 og Dan Madsen ser også frem til at byde dem velkommen på festivalen igen:

- Carpark North kan både give den fuld skrue, men de kan også andet end bare at give den fuld gas. De har et godt repertoire og har lavet mange hits, siger han.

Herning Rocker regner med at have det meste af programmet på plads inden udgangen af næste uge, og Dan Madsen lover også, at der nok skal komme noget, der henvender sig til de unge. Generelt sigter man fra Herning Rockers side efter at få et bredt program.

- Jeg kan garantere for, det bliver en blanding af rock og pop, for vi går efter at få nogle navne, alle kan få en oplevelse ud af, siger Dan Madsen

To dage igen igen
Herning Rocker 2020 bliver ligesom de to seneste år over to dage nemlig fredag 29. og lørdag 30. maj.

- Det har været noget, folk har taget godt imod, så det bliver vi ved med, slutter Dan Madsen og understreger, at de præcise spilledage for kunstnerne vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Det er dermed indtil videre kun fastlagt, at James Blunt spiller fredag 29. maj.

Billetterne bliver sat til salg fredag, hvor der både vil kunne købes endagsbilletter samt billet til begge dage.