Mikael Anderson og resten af FCM’erne formåede for tredje kamp i træk ikke at score. Ulvene tabte skuffende 0-1 til OB, men fører stadig Superligaen. Foto: Henrik Ole Jensen

Dukkert for topholdet: FCM skuffede og tabte til OB

Jørn Just Kristensen 

FC Midtjylland led sæsonens første nederlag i Superligaen

FODBOLD Bare tre døgn efter pokalfiaskoen på Amager skuffede FC Midtjylland på egen bane og indkasserede sæsonens første nederlag i 3F Superligaen.

OB vandt 1-0 på MCH Arena.

Bashkim Kadrii blev matchvinder for fynboerne efter præcis en times spil. OB-angriberen tog et par træk i venstre og knaldede bolden knastørt i nettet med et hårdt, fladt venstrebensspark fra feltkanten.

FCM havde kampen igennem svært ved at dirke den velorganiserede fynske defensiv op. I første halvleg blev det kun til få, halve chancer og oftest via omstillinger. Den bedste var en skæv flugter fra Sory Kaba efter indlæg fra Joel Andersson.

Gæsterne skabte heller ikke det store, og Bashkim Kadriis scoring efter en time var faktisk OB’s første afslutning inden for målrammen.

Scoringen blev et »wake-up-call« for FCM’erne, som endelig begyndte at skabe store chancer. Sory Kaba havde tre af de største, men landsholdsangriberen fra Guinea har ikke held med sine afslutninger for tiden. Det var hans femte Superligakamp i træk uden scoring.

Indskiftede Rasmus Nicolaisen havde en god hovedstødsmulighed i tillægstiden, men ind ville bolden ikke for den høje midterforsvarer.

Trods nederlaget er FC Midtjylland fortsat på førstepladsen i Superligaen - nu blot ét point foran FC København på andenpladsen.