Trods en lille smule grus i maskineriet i anden halvleg, kørte HC Midtjylland en sikker sejr i hus over Team Sydhavsøerne. Foto: Henrik Ole Jensen

Sikker lørdagssejr til HCM

Thomas Damm 

Trods udfordringer undervejs vandt HC Midtjylland sikkert over Team Sydhavsøerne

HåNDBOLD Med de sikre cifre 36-30 tog HC Midtjylland lørdag sæsonens fjerde sejr i kamp nummer fem. Hjemme i Sportscenter Herning blev Team Sydhavsøerne besejret efter en pauseføring på 15-11.

I første halvleg var det især stærkt spil i målet af Nicolai Mortensen, der gjorde forskellen på de to hold i en kamp uden alt for megen tempo.

Kampen åbnede op efter pausen, hvor det blev meget mere hektisk. Målene kom med få sekunders mellemrum, og da HCM scorede til 23-17 efter 10 minutter lignede det en afgørelse, men gæsterne gav ikke op og havde også nemt ved at score. Der blev reduceret til 25-26 og 26-27, men gæsterne fik aldrig lukket hullet. HCM gjorde det til 29-26 og 32-27, og så var der ikke mere at spille om.

Topscorer for HC Midtjylland blev Mikkel Madsen med seks scoringer. For Team Sydhavsøerne scorede Videbæk-drengen Bastian Stræde tre gange.

Med sejren kravler HCM op på førstepladsen i 1. division, men kan dog blive overhalet af Skovbakken i denne spillerunde.

Næste opgør for HCM er en udekamp mod netop Skovbakken på torsdag. Der er lagt op til et vaskeægte topbrag i Aarhus.