Eleven og læreren - Vestbo og Steen - er på tur sammen. Foto: Pr-foto

Dobbelt guitar-koncert

Herning I aften giver Uffe Steen Trio & Vestbo Trio koncert på Fermaten Først spiller de hver for sig, så laver de en fælles afslutning med alle på scenen.

Her garanteres et musikalsk overflødighedshorn med instrumental musik i særklasse - med guitaren i centrum. En liveoplevelse formet som en samtale mellem to musikalske udtryk. Hér er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, afdæmpet guitarduet, og ikke mindst det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang.

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo blev søsat ved en udsolgt koncert på spillestedet Atlas i Aarhus i efteråret 2016. Derefter fulgte en landsdækkende turné i foråret 2017, der bød på fyldte koncertsale, veloplagte publikum samt ikke mindst to trioer, der fik smag for at udvikle det musikalske samarbejde endnu mere.

Resultatet blev livealbummet »Doppler Effect«, som udkom sidste år.