Snejbjerg Hallen er i løbet af sine 50 år blevet brugt til mangt og meget. Her er det bordtennisstævnet MyPlanet Sport Cup, der blev holdt i forbindelse med Hernings værtskab for EM i Bordtennis i 2012. foto: henrik ole jensen

Snejbjerg fejrer sin hal

I 1969 slog Snejbjerg Hallen dørene op for første gang. Lørdag runder hallen 50 år

SNEJBJERG 50 år er ingen alder. Men det er en milepæl af de helt store. Også for jubilerende bygninger.

Derfor er der inviteret til folkefest i Snejbjerg, hvor byens gamle hal lørdag 28. september runder 50 år.

Det bliver fejret med en dag med aktiviteter for alle. Snejbjerg Hallen slår dørene op til en dag med et varieret program for folk i alle aldre.

Ud over alle de klassiske hal-sportsgrene byder dagen også på forhindringssbane og åbent i springcentret. Der vil også være mulighed for at lave en gigantiske perleplade - Snejbjergs største - når der skal lægges 25.000 perler til et lokalkendt motiv.

Dagen vil også afsløre, hvem der er Snejbjergs bedste Fifa 19-spiller.

I samarbejde med den lokale e-sportsforening Wizards Gaming vil hallen nemlig danne ramme om det første uofficielle Snejbjerg-mesterskab i Fifa. Det er også lykkes arrangørrerne at få Hammerum Herreds Spring Elite-hold til at runde Snejbjerg for at kickstarte dagen med en energisk morgenopvisning.

Som en krølle på halen vil det dagen igennem være muligt at handle i cafeen til 1969-priser.