Citychef Allan Kristensen og personalet hos Frellsen Chokolade byder på varm kakao til Open by Night i Herning på fredag. Det foregår i to timer. FOTO: PRIVATFOTO

Hyggen fylder Herning midtby på fredag

Cityforening holder Open by Night fredag

HERNING På fredag er der Open by Night i Herning, og i midtbyen bliver det blandt andet markeret med sloganet »hygge-by-night«.

Herning Cityforening har tidligere haft succes med at invitere til fællessang, og derfor vil der fredag være Cityfællessang i »Det Hemmelige Galleri«.

- Det er en måde at samle byen på. Fællessang er noget, som alle kan være med til, siger Rebecca Tinggaard, der er projekt- og eventkoordinator hos Herning Cityforening.

Sammen med citychef Allan Kristensen er hun vært for fællessangen fredag eftermiddag ad to omgange, og de opfordrer folk til at komme og hygge sig med sang i fællesskab.

Cityforening er gået sammen med Frellsen Chokolade om at servere gratis, varm chokolade i to timer fredag, og det er både børn og voksne, som kan få glæde af det.

Jazz og biler
Det er nok mest de voksne, som vil lytte med, når HOF Trio disker op med jazztoner i midtbyen.

Trioen spiller glad og varieret jazz i mange stilarter, suppleret med evergreens og danske viser.

Trompetist og sanger Flemming Nordenhof fra Herning står i spidsen for trioen, som spiller op, når eftermiddag bliver til aften.

Midtbyen får også besøg af bilentusiasterne fra AutoGalleriet. De besøgende kan få lov til at kigge nærmere på veteranbiler og andre biler, som er sjældne og kostbare.

AutoGalleriet er i øvrigt også til stede lørdag, hvor man kan opleve bilerne på Markedspladsen, inden de kører videre til Torvet.

Herfra kan man få et lift til STS Biler, hvor bilerne udstilles et par timer.

Da AutoGalleriet fylder 10 år, slutter turen i foreningens lokaler i Birk, hvor der vil være tale, rundvisning og mulighed for en tur i en klassiker.