En 45-årig mand er sent torsdag aften blevet kvæstet i en arbejdsulykke ved Fredericia Station. (Genrefoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Tre unge anholdt: Kørte ifølge politiet på stjålne motocrossmaskiner

HERNING/LIND En hundepatrulje fra politiet kom i nat ved tretiden på arbejde med at standse to motocrossmaskiner, som kom kørende på Møllegade. Der var to personer på hver af maskinerne, og ingen af de fire bar ifølge politiet styrthjelm.

Politiet kørte efter maskinerne, og den ene blev efterladt ved Industriparken i Lind, mens det ikke lykkedes at få fat i den anden.

Tre teenagere fra et bosted i Hammerum blev anholdt. De er 14, 16 og 18 år. Den 18-årige er sigtet for kørsel uden førerret, mens de alle er sigtet for tyveri af motocrossmaskinen og for at køre uden styrthjelm. Efter endt afhøring blev de tre ungersvende løsladt.