Tilbagevendte Lasse Lassen og Blue Fox var ikke ligefrem ovenpå mod Rødovre. Foto: Flemming Hansen

0-3 på hjemmebane: Uskarpe Blue Fox tabte til Rødovre

Kenneth Kristiansen 

Der var ingen bid i hjemmeholdets mange afslutninger i Kvik Hockey Arena

ISHOCKEY Måljublen udeblev totalt i Kvik Hockey Arena tirsdag aften, hvor hjemmeholdet Herning Blue Fox måtte forlade isen uden at score. Rødovre vandt 3-0 i en kamp, hvor hjemmeholdets afslutninger var alt for uskarpe, og hvor gæsterne iskoldt afgjorde kampen på to omstillinger og med en stærk keeper.

Bortset fra et stolpeskud fra Rødovre allerede i første minut var det ellers hjemmeholdet, der dominerede i kampens indledning. Skuddene mod gæsternes mål var dog ikke helt skarpe nok, og efter et powerplay til hvert hold knap midtvejs i første periode var det Rødovre, der overtog initiativet. Det gav bonus efter små 12 minutter, hvor Marko Virtala scorede efter en omstilling.

Perioden ud kæmpede Blue Fox med at genvinde initiativet, men selvom skudstatistikken var 11-4 i Herning-favør efter de første 20 minutter, var hjemmeholdet ikke for alvor tæt på scoring.

Med fornyet energi kom de blåklædte spillere ud til den midterste periode, men igen fik Rødovre den første store chance, da Marko Virtala pludselig var i fri position foran mål. Simon Nielsen reddede dog glimrende.

Et par minutter senere var hjemmeholdet tæt på. Markus Jensen, der spillede sin kamp nummer 300 i Blue Fox-trøjen, fik pucken i god position tæt under mål, men hans skud gik forbi.

I stedet var det så Rødovre, der ligesom i første periode slog kontra. Mads Eller spillede Steffen Klarskov fri til 2-0-scoringen. Klarskov var i en kort periode Blue Fox-spiller tilbage i 2017.

Forivret jagt på comeback
Herefter fightede hjemmeholdet desperat for at finde en vej tilbage i opgøret. Det blev til mange skud mod Rødovres mål, men keeper Matt O’Connor var stærk - han snuppede blandt andet et godt forsøg fra tilbagevendte Lasse Lassen.

Det blev ikke meget bedre i den sidste periode. Blue Fox fik muligheden i powerplay knap midtvejs, men spillet var alt for forivret, og derfor blev der aldrig etableret et pres mod Rødovres mål.

Spillerne forsøgte, og otte minutter før tid opstod chancen til Lasse Lassen fra kort afstand, men igen var Rødovre-keeperen i vejen.

Helt tæt på et comeback i kampen kom Blue Fox dog aldrig, og 30 sekunder før tid satte Rødovres Mads Eller trumf på med en scoring i tomt Blue Fox-mål.

Næste kamp er ude mod Herlev på fredag.