Morten Juhl Hansen er øverst på podiet. Foto: Privatfoto

DCH Herning med til DM

HERNING I weekenden 21. og 22. september holder Danmarks Civile Hundeførerforening danmarksmesterskaber på Fyn. Ud af de cirka 270 deltagere er 20 fra DCH Herning, oplyser foreningen i Herning i en pressemeddelelse.

Til DM bliver der dystet i flere forskellige hundediscipliner. DCH Herning har tre, der er udtaget i lydighed i forskellige klasser, mens tre er udtaget i den forholdsvis nye disciplin rally-lydighed, og de resterende 14 er udtaget i agility, hvor hundene er delt op i 3 størrelser.

Blandt de udtagede er Morten Juhl Hansen, som er en af klubbens trænere. Han gjorde næsten rent bord i forrige weekend, hvor der også blev holdt et DM i agility - Morten Juhl Hansen blev således nummer et, tre og fire.