Emiliano Marcondes var med i alle tre scoringer, da FCM vandt 3-1 over Esbjerg i Reserveligaen. Den 24-årige offensiv-allrounder har været otte dage i klubben og må være i spil til officiel debut på søndag, når FCM spiller på udebane mod Lyngby. Foto: Jørn Just

Reserveliga: Ét mål og to assists af FCM’s nye profil

Jørn Just Kristensen 

Emiliano Marcondes tegnede sig for ét mål og to assists, da FC Midtjylland vandt 3-1 på udebane mod Esbjerg i Reserveligaen

FODBOLD Mens landets medier har rettet massivt fokus mod en Reserveligakamp i hovedstadsområdet med en vis Nicklas Bendtner på banen, fik FC Midtjyllands nye offensive indkøb lidt af ønskeentré i den sorte ulvetrøje i modsatte ende af landet.

Emiliano Marcondes, som FCM lejede i engelske Brentford på transfervinduets sidste dag, startede inde og leverede en god præstation, da »ulvene« i dag vandt 3-1 på udebane mod Esbjerg i Reserveligaen.

Marcondes gjorde det selv til 1-0 efter 17 minutter, da han headede et indlæg fra Marc Dal Hende i nettet. Og den 24-årige offensiv-allrounder havde også en aktie i de øvrige FCM-scoringer.

Efter knap en halv time var det nemlig Emiliano Marcondes, der stod for det præcise hjørnespark, som Rasmus Nicolaisen headede i nettet midt for mål.

Næsten samme model blev gentaget efter en rund klokketime, da Marc Dal Hende headede bolden i mål efter hjørnespark fra Marcondes.

Esbjerg reducerede på en straffesparksscoring ét minut før tid.