HERNING Politiet var natten til søndag forbi Godsbanevej, hvor der blev holdt fest i forbindelse med weekendens medicinske cannabis-messe, North Grow. Tre mænd blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer. En 40-årig mand havde en joint på sig, da han blev visiteret, og en 28-årig mand havde 1,1 gram hash på sig.

Lidt senere blev en 21-årig mand sigtet for besiddelse af et gram kokain samt 3,7 gram skunk.

Politiet fandt skunk, hash og kokain ved fest i Herning

HERNING Politiet var natten til søndag forbi Godsbanevej, hvor der blev holdt fest i forbindelse med weekendens medicinske cannabis-messe, North Grow. Tre mænd blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer. En 40-årig mand havde en joint på sig, da han blev visiteret, og en 28-årig mand havde 1,1 gram hash på sig.

Lidt senere blev en 21-årig mand sigtet for besiddelse af et gram kokain samt 3,7 gram skunk.