Sebastian Wistoft Jensen var skarp i Tønder og blev HCM’s topscorer med 10 mål. Foto: Tom Laursen

Vilde HCM gjorde det igen: Ny sejr sikret til allersidst

Kenneth Kristiansen 

På en svær udebane i Tønder vandt HC Midtjylland 26-25 på en scoring få sekunder før tid

HåNDBOLD På en af håndbold-Danmarks sværeste udebaner vandt HC Midtjyllands oprykkere søndag 26-25 over TM Tønder efter en dramatisk afslutning.

Sæsonpremieren sidste søndag blev vundet på en scoring få sekunder før tid, og HCM gentog minsandten kunsttykket, da Mathias Rousku Petersen scorede til slutresultatet til allersidst.

To udvisninger til Andreas Sommer i slutfasen så ellers ud til at koste dyrt for gæsterne, men HCM-holdet holdt hovederne kolde og gang i målscoringen i den hektiske finish.

Det var hele vejen et tæt opgør i grænselandet. Gæsterne fulgte helt med gennem første halvleg og var foran 10-9 efter små 20 minutter, men mod slutningen af halvlegen trak hjemmeholdet en smule fra på måltavlen - pausestillingen var 14-12 til Tønder.

I anden halvleg blev det endnu mere tæt i den intime og stemningsmættede håndboldhal i det sydligste Jylland. Tønder kom foran med tre, 19-16, knap midtvejs i halvlegen, men HC Midtjylland-spillerne kæmpede ufortrødent videre og kom foran 22-21.

I slutfasen skiftede føringen hænder flere gange, men HCM tog altså begge point med hjem mod en af rækkens oprykningsfavoritter.

Offensivt var Sebastian Wistoft Jensen flyvende for HCM - han scorede hele 10 mål.

Næste kamp for HC Midtjylland i 1. division er fredag aften, hvor Otterup HK kommer på besøg i Sportscenter Herning.