Foto: Martin Ballund

Mand blev anholdt to gange på under et døgn

HERNING-Brande-KIBÆK Klokken 8.36 tirsdag mistede en 43-årig mand fra Kibæk herredømmet over sin bil og kørte ind i et træ på Brandevej mellem Brande og Ejstrupholm.

I bilen var også hans 32-årige samlever, der ville forlade stedet, og som opførte sig aggressivt over for politiet, så hun blev anholdt. Begge havde desuden været fastklemt og blev kørt til tjek på skadestuen.

Politiet skønnede samtidig, at manden var påvirket, og det viste sig, at han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer. Samtidig fandt politiet en klump hash og nogle svampe på manden. Men det stoppede ikke her.

Senere kom den 43-årige mand igen i politiets søgelys. Klokken 00.25 tikker en anmeldelse om et indbrud ind på Dalgas Allé i Herning, hvor det meldes, at et sæt bilnøgler er stjålet. Signalementet af indbrudstyven passer på den 43-årige mand fra Kibæk, og kort efter - klokken 00.44 - finder politiet manden, som kan sættes i forbindelse med indbruddet og biltyveri. Lokalpolitiet oplyser, at man nu afventer juristerne i forhold til, hvad der videre skal ske med den 43-årige mand.