Sportschef Svend Graversen er måske på vej til at lande en forstærkning til FC Midtjylland. Foto: Henrik Ole Jensen (Arkiv)

FCM teaser for ny spiller

Jørn Just Kristensen 

En forstærkning er tilsyneladende på vej til FC Midtjylland. Klubben er selv begyndt at bage op på de sociale medier

FODBOLD FC Midtjylland er på jagt efter forstærkning til offensiven efter søndagens salg af Gustav Wikheim, og nu er klubben måske på vej til at lande en ny spiller.

De danske vicemestre teaser i hvert fald selv for en forstærkning, der er på vej. På det sociale medie Twitter har klubben lagt et foto op af en flybillet med Billund som ankomststed, og afrejsestedet er streget over.

Hvis man skal tro sportschef Svend Graversens udtalelser til blandt andet Herning Folkeblad, må der være tale om en markant profil.

- Vi kigger kun efter topkvalitet. Vi synes, at vi har så dygtige unge mennesker, som skal ind at have chancen, at hvis vi skal have noget, skal det være spillere, der løfter overliggeren. Ellers vil vi hellere investere noget mere i vores egne, sagde Svend Graversen efter Brøndby-kampen til Herning Folkeblad.

Folkebladet følger naturligvis de sidste timer af transfervinduet og beretter, hvis FCM siger goddag eller farvel til spillere.