Sarah Iversen og resten af HIH-holdet skal forsøge endelig at få Team Esbjerg ned med nakken, når de to hold mødes i kvartfinalen af Santander Cuppen. Foto: Flemming Hansen

HIH ramler ind i mestrene i pokalen

Jørn Just Kristensen 

Herning-Ikast Håndbold trak Team Esbjerg på udebane i kvartfinalen af Santander Cuppen

HåNDBOLD Åh nej ikke igen, har mange i Herning-Ikast Håndbold formentlig tænkt, da der her til aften var lodtrækning til kvartfinalerne af landspokalturneringen, Santander Cup. HIH-kvinderne trak nemlig en af de sværest mulige opgaver: En udekamp mod de regerende danske mestre, Team Esbjerg.

Herning-Ikast har i de senere år haft det usædvanligt svært mod netop Team Esbjerg. Midtjyderne har lidt intet mindre end 12 nederlag på stribe mod vestjyderne - heriblandt to EHF Cup-semifinaler og to DM-finalekampe i sidste sæson. Men nu får HIH’erne altså en ny mulighed for at tage revanche og dermed booke en plads i Final4-stævnet, der spilles 28.-29. december.

Lodtrækningen til kvartfinalerne endte således:

Team Esbjerg - Herning-Ikast Håndbold

Odense Håndbold - Viborg HK

Aarhus United - TTH Holstebro

Nykøbing Falster Håndbold - København Håndbold