Foto: Martin Ballund

Fuld kvinde bag rattet: Påkørte bil og vejskilt og gav fuck-finger til politiet

HERNING Politiet fik i går et opkald om en beruset kvinde, der havde mere end svært ved at styre sin bil. Opkaldet kom fra en anden bilist, som mistænkte den 56-årige kvinde for at være beruset, da hun klokken 18 påkørte den pågældende bilist bagfra. Ifølge politiet kørte kvinden fra uheldet uden helt at udveksle oplysninger med den anden part. Derfor sendte politiet en patruljevogn ud for at lede efter kvinden, som betjentene lidt senere fik standset på Vardevej. Her pustede hun politiets alkometer op til en promille på 1,86. Senere viste det sig, at kvinden tidligere havde været ude på Rind Plantagevej, hvor hun havde påkørt et skilt. Ordensmagten besluttede at tage kvinden med til en blodprøve på skadestuen. Da det var overstået, kvitterede den 56-årige kvinde med at give en fuck-finger til betjentene. Det er fornærmende optræden i henhold til ordensbekendtgørelsen. Derfor blev kvinden på stedet udstyret med en bøde på 1500 kroner, som nu skal betales ud over den i forvejen tårnhøje bøde, hun kan vente for sin spritkørsel, hvis hun da ikke ender med at skulle i fængsel for forseelsen.