Foto: Martin Ballund

Fulde mænd skabte sig i Sdr. Anlæg

HERNING To mænd på 19 og 23 år var mandag morgen så langt væk på alkohol og formentlig også narkotika, at politiet blev involveret.

Først måtte politiet køre til Sdr. Anlæg klokken 7.38, da den 19-årige gik rundt i bar mave og gennemblødte bukser. Flere synes, at han var til gene. Politiet anholdt ham og tog ham med i detentionen, hvor han blev løsladt med en sigtelse senere på dagen.

Allerede 7.51 var den gal igen. Denne gang var det den 23-årige mand, der var støjende. Politiet tog også ham med i detentionen.

Efter et par timer blev den 23-årige løsladt med en sigtelse for brud på ordensbekendtgørelsen. Men klokken 11.27 skulle han igen vække politiets opmærksomhed. En patrulje var i Bredgade i Herning på en anden opgave, da den 23-årige fik øje på betjentene og råbte »fucking pansersvin«. Denne gang slap han for at komme med på stationen, men han fik igen en sigtelse for brud på ordensbekendtgørelsen.