HERNING Politi og brandvæsen blev fredag aften kort før midnat kaldt til et butikslokale på Thrigesvej, hvor der var blevet opdaget noget røgudvikling. Det viste sig, at der var opstået en form for kortslutning i el-installationerne. Der var ingen flammer, så det blev ikke nødvendigt at bruge vand i forbindelse med episoden. En elektriker blev tilkaldt, hvorefter sagen blev løst, inden der opstod brand i lokalet.

Røgfyldt butik

HERNING Politi og brandvæsen blev fredag aften kort før midnat kaldt til et butikslokale på Thrigesvej, hvor der var blevet opdaget noget røgudvikling. Det viste sig, at der var opstået en form for kortslutning i el-installationerne. Der var ingen flammer, så det blev ikke nødvendigt at bruge vand i forbindelse med episoden. En elektriker blev tilkaldt, hvorefter sagen blev løst, inden der opstod brand i lokalet.