HERNING Søndag klokken 11.35 ringede beboere på Engkrogen til politiet og bad om at få hentet en mentalt forstyrret mand, som de selv havde tilbageholdt. Det viste sig at være en 22-årige mand fra Herning, som politiet kender for at ringe på tilfældige dørklokker i nabolaget - ofte på alle tider af døgnet. Det var også det, han havde gjort denne gang. Den 22-årige, der bor på en institution i nærheden, blev kørt tilbage til institutionen, hvor han kan opholde sig, indtil det igen begynder at krible i mandens ringklokkefinger.

Mand stemte dørklokker

HERNING Søndag klokken 11.35 ringede beboere på Engkrogen til politiet og bad om at få hentet en mentalt forstyrret mand, som de selv havde tilbageholdt. Det viste sig at være en 22-årige mand fra Herning, som politiet kender for at ringe på tilfældige dørklokker i nabolaget - ofte på alle tider af døgnet. Det var også det, han havde gjort denne gang. Den 22-årige, der bor på en institution i nærheden, blev kørt tilbage til institutionen, hvor han kan opholde sig, indtil det igen begynder at krible i mandens ringklokkefinger.