HERNING Poltiet har i weekenden måttet tage sig af flere indbrud på Knudsvej. Her blev der klokken 01.38 natten til søndag meldt om indbrud på en virksomhed - enten ved brug af rette nøgle eller via ulåst dør - og på stedet er det konstateret, at der er forsvundet nogle kontanter. Hos Arriva er der også meldt om indbrud efter at en hoveddør er brudt op med et koben. Politiet har på videoovervågning set en spinkel mand i joggingtøj og en mand i korte bukser, som de gerne vil tale med om sagen.

Indbrud på Knudsvej

HERNING Poltiet har i weekenden måttet tage sig af flere indbrud på Knudsvej. Her blev der klokken 01.38 natten til søndag meldt om indbrud på en virksomhed - enten ved brug af rette nøgle eller via ulåst dør - og på stedet er det konstateret, at der er forsvundet nogle kontanter. Hos Arriva er der også meldt om indbrud efter at en hoveddør er brudt op med et koben. Politiet har på videoovervågning set en spinkel mand i joggingtøj og en mand i korte bukser, som de gerne vil tale med om sagen.