Til oktober gæster Peter Lund Madsen Herning Gymnasium, hvor man kan komme med på en rejse gennem hjernens evolutionshistorie. Foto: PR-foto

FOF frister med nye oplevelser

Der er både gospelsang, sprog og rejser på programmet, når FOF Herning slår dørene op til en ny sæson

HERNING Nu er der mulighed for at slippe livslysten løs med gospelsang, lære et nyt sprog eller blive klogere på hjernen med Peter Lund Madsen.

FOF Herning er nemlig klar med sit nye efterårsprogram, som er spækket med spændende foredrag, kurser og rejser. Programmet er landet i postkasserne, så det er tid at få sig tilmeldt.

I løbet af efteråret gæster en række kendte og inspirerende foredragsholdere FOF Herning. Foruden Peter Lund Madsen vil psykolog Pia Callesen og læge Bente Klarlund give gode råd om sundhed i krop og sind.

- I FOF stræber vi altid efter at give folk nogle redskaber til det gode liv. De tre foredragsholdere giver hver især deres bud på, hvordan vi bliver klogere på os selv, og hvordan vi kan opnå et godt helbred - både mentalt og fysisk, fortæller Kirsten Bjørn-Thygesen, forstander i FOF Herning, i en pressemeddelelse.

Man kan ligeledes komme med bagom tv-serien »Badehotellet« med skuespiller Jens Jacob Tychsen - bedre kendt som hr. Weyse - eller få svar på, om en husmår smager godt, når Jørgen Skouboe fortæller om tv-succesen »Nak & Æd«.

Musikken vil også fylde i efteråret, hvor man kan opleve stemningsfulde koncerter, når både Mathilde og Michael Falch, Anne Linnet samt Søs Fenger optræder i Herning Kirke.

Herning Kirke danner også ramme om FOF’s nye gospelkor »Sing for joy«, hvor både erfarne korsangere og nybegyndere kan prøve kræfter med de klassiske gospelsange - spirituals.

Hamborg og Sydengland
Downton Abbey-fans og andre kulturinteresserede kan også glæde sig til at udforske de store halls, jagtstuer og te-saloner fra den prisbelønnede britiske serie »Downton Abbey«, når FOF inviterer til Sydengland i foråret. Turen byder på ture til de traditionsrige byer Cambridge og Oxford.

Og så er det endnu engang lykkedes FOF Herning at skaffe billetter til det nye koncerthus »Elbphilharmonie« i Hamborg.

- Vi har oplevet stor efterspørgsel på billetter til Elbphilharmonie, da det er vanskeligt som privatperson at få billetter til gode koncerter. Vi kombinerer det med en forestilling i Staatsoper og nyder samtidig et weekendophold i Hamborg, siger Kirsten Bjørn-Thygesen.