Foto: Martin Ballund

Efterlyst mand har henvendt sig til politiet: Kender endnu ikke hans rolle i sagen

Martin Hove Thomsen 

Manden, som det lokale politi torsdag efterlyste i forbindelse med en voldssag ud for Lones Køkken, har kontaktet politiet

HERNING Politiet sendte torsdag via Twitter et foto ud af en mand, som man gerne ville i kontakt med. Og den pågældende mand har nu taget kontakt til politiet, fortæller Lars Boe Larsen, der er fagkoordinator ved lokalpolitiet i Herning.

- Han mener, at det er ham, der er på billedet. Han har en ukendt rolle i sagen. Det er det, vi skal snakke med ham om, for der er nogle forskellige mulige scenarier, siger Lars Boe Larsen og tilføjer:

- Vi er i tvivl om, hvor mange der har været til stede.

Sagen drejer sig om et overfald ved Lones Køkken i tidsrummet fra klokken 01.45 til 02.00 natten til 2. juni, hvor den forurettede påtaler, at nogle urinerer op ad bygningen, hvorefter der sker et overfald på forurettede.

Lars Boe Larsen understreger, at politiet ikke ved, om den efterlyste mand har været et tilfældigt vidne, eller om han eventuelt er gerningsmand. Politiet skal have en snak med manden først i næste uge.