En 35-årig politiassistent fra Københavns Politi mistede natten til tirsdag livet under tjeneste. Han blev tirsdag æret ved, at alle landets politistationer flagede på halv. Foto: Palle Heering Nielsen

Derfor flager politiet på halv

Palle Heering Nielsen 

Flaget foran politistationen i Nørregade var på halv stang tirsdag for at ære afdød kollega fra København

HERNING De forbipasserende i Nørregade har måske lagt mærke til, at flaget ved politistationen tirsdag er på halv stang.

Det skyldes, at politiet ærer en 35-årig kollega, som mistede livet natten til tirsdag under tjeneste.

Beskeden er lagt ud på Københavns Politis Twitter-profil, hvor der blandt andet står:

»Vi har mistet en kollega. En 35-årig politiassistent ved Københavns Politi mistede natten til tirsdag livet i en færdselsulykke ved Langebro. Politiassistenten blev tilfældigt impliceret i trafikulykken, mens han var i tjeneste. Alle landets politistationer vil tirsdag flage på halv til ære for vores mistede kollega«.