For bare et halvt år siden hentede FC Midtjylland Júnior Brumado i EC Bahia. Nu går »ulvene« måske igen på indkøb i den brasilianske klub. Foto: Tom Laursen

Rygte: FCM handler igen i Brasilien

Jørn Just Kristensen 

Venstrebacken Paulinho fra Esporte Clube Bahia kan ifølge et brasiliansk medie være på vej til FC Midtjylland

FODBOLD FC Midtjylland er på udkig efter en ny venstreback. Både direktør Claus Steinlein, sportschef Svend Graversen og formand Rasmus Ankersen har udtalt, at Marc Dal Hende får lov at skifte denne sommer, hvis der kommer et passende tilbud, og at der vil blive hentet en erstatning.

Den erstatning kan måske være på vej fra Brasilien.

Ifølge fra Bahia-området er FC Midtjylland på vej til at hente venstrebacken Paulinho fra Esporte Clube Bahia. Det vil i givet fald være anden gang på et halvt år, at FCM går på indkøb i EC Bahia. De danske pokalvindere hentede nemlig angriberen Júnior Brumado fra samme klub i januar for cirka 15 millioner kroner.

24-årige Paulinho kom til EC Bahia for et år siden og har ifølge avisen Correio opnået 15 kampe fra start og to indskiftninger for klubben.

FC Midtjylland har indtil videre ikke kommenteret rygtet.