Jussi Adler-Olsen gæster Herning 20. juni for at markere den seneste bog om Afdeling Q. Læs også portræt i Weekend på lørdag. foto: pr-foto

Krimi-konge signerer bøger i Herning

herning Nu kommer den ottende bog i den populære serie om Afdeling Q og antihelten Carl Mørck. Bogen får titlen »Offer 2117«, og torsdag 20. juni kan man få et eksemplar signeret af krimi-konge og bestsellerforfatter Jussi Adler-Olsen.

Det foregår torsdag eftermiddag hos boghandler Arnold Busck på Bredgade.

Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

I den ottende bog om Afdeling Q får læseren de voldsomme svar på, hvorfor Assad - som i over 10 år har arbejdet sammen med Carl Mørck og Rose - besidder viden om de mest uventede områder, har store sprogkundskaber og en usædvanlig evne til at pacificere en voldelig modstander på få sekunder. Sammen med Mørck, Rose og Gordon kommer Assad på svære opgaver, mens uret tikker.

Jussi Adler-Olsen vandt for nylig Publikumsprisen på årets Krimimesse i Horsens, og hans bøger er oversat til mere end 40 sprog og har solgt over 20 millioner eksemplarer på verdensplan.